България винаги се е управлявала по мафиотски, сицилиански модел, родово-кланово-общински. Това беше

...
България винаги се е управлявала по мафиотски, сицилиански модел, родово-кланово-общински. Това беше
Коментари Харесай

Явор Дачков: България винаги се е управлявала по мафиотски модел. Никога не е била същинска демокрация

" България постоянно се е управлявала по мафиотски, сицилиански модел, родово-кланово-общински. Това беше и до 1990-а година. "

Това мнение изрази пред БНР журналистът Явор Дачков.

" Днес виждаме децата на " Държавна сигурност " като кандидат-кметове на София и то от името на антикомунистите. Синовете, дъщерите на тези, които направиха прехода, ни се явяват от името на градската десница като стожери на моралността против мафиотския модел. Мафиотският модел не си е отивал от 1944 година насам. България в никакъв случай не се е управлявала в същинска народна власт. "

Визирайки в този момент ръководещите, Дачков уточни, че " безобразието на тези хора " се състои в това, че " откакто пристигнаха на власт, направиха на квадрат " всичко, за което упрекваха. Според него " навързани като свински вътрешности крадат пред очите ни безобразно и усвояват пари, единствено тъй като са близки до и ".

Алексей Петров  Алексей Петров Алексей Петров е изпълнителен шеф на Съюза за стопанска самодейност, доцент по корпоративна е въплъщение на злото от прехода. Той е уредил първата среща на доближаване сред и Промяната, изиграл е тази основна роля, съобщи Дачков. Според него това е доста значимо от позиция както на морала на Политическа партия, по този начин и на гласоподавателите им, които би трябвало да знаят механизмите, по които водачите им ги предават. За съставянето на това държавно управление са изиграли роля още Урсула фон дер Лайен  Урсула фон дер Лайен Урсула фон дер Лайен – немски доктор и политик (по татко Албрехт). Урсула Гертруда Албрехт е и френският президент Макрон персонално. Това е сигурна информация, акцентира журналистът, като се базира на свои източници.

" Борисов има един огромен изпит – изборите през есента. Той пресметна, че в случай че те влязат в ръководството, ще бъдат изтъркани от свадите, които създават, ловко ги оставя да създават тези кавги. Целият му ход беше за обезсилване на ПП-ДБ. Ако той беше направил държавно управление с, и Има Такъв Народ, те щяха да стоят в съпротива, да си приказват всичките нелепости за морал и да вземат няколко огромни градове. Сега даже  София, която беше сигурна, е на кантар ", разяснява Явор Дачков в предаването " Политически НЕкоректно ".

се готви за доста по-висок пост. Битката за София е борба за изстрелване на по-високо равнище във властта, предвижда в разбора си Явор Дачков. По думите му има възможност в бъдеще той да измести и като водач на така наречен градска десница.

" Хората, които другояче доста горещо пишат във Facebook за морал, не се интересуват от това, когато звънне звукът на монетата и се появи концепцията за власт. Това е огромният проблем на българската народна власт – гласоподавателите не са взискателни към своите избраници. Те ги лъжат в очите, те не престават да гласоподават за тях. Не става дума единствено за ПП-ДБ. "

Денков се държи не като министър председател, а като кукла на конци, счита Дачков.

В Европейски Съюз нелепостта се мери със Зелената договорка. Това е най-налудното и закопава цялата стопанска система, сподели още Дачков, направи паралели с ранния и късния комунизъм и умозаключение, че  " всяка идеология стартира да фантазира свят, който няма нищо общо с действителността. "

Голямото съмнение е, че дълбоката страна се пробва да в профил от конкуренцията и Байдън, и Тръмп - през правосъдни каузи да спре Тръмп, а през кавги за корупция да махне Байдън, уточни журналистът по отношение на идните следващата година президентски избори в Съединени американски щати.

" Покажете я тази съветска агитация ", прикани Дачков и добави, че огромните медии са в абсолютния мейнстрийм.

" Украйна губи тази война. Всеки ден там умират хиляди бойци, безусловно безсмислено, единствено поради упоритостта на Съединени американски щати да натискат режима в Киев да продължава тази глупава игра на контраатака. Руснаците предходната година унищожиха стратегическите военни обекти на Украйна, а тази година унищожават персоналния ѝ състав. Това е голям цинизъм и голямата неистина на формалните медии на западната агитация, която ще катастрофира в действителността. Вчера вестник  " Капитал " не различен, написа, че Европа е най-големият вносител на полутечен газ от Русия. Ами нали ревахме да няма съветски газ? Защо се отказахме от тръбата с съветски газ, който беше на ниска цена, с цел да купуваме безценен съветски газ, който е полутечен или отново съветски газ, който е под други марки, на някакви медиатори. Ако публицистите си бяха на мястото, в случай че не си пазеха столовете по 20 години в едно предаване в малките екрани и имаха усет към истината, щяха да ги споделят тези неща. Ще стартират, когато се обърне мейнстриймът от Америка, а той към този момент се обръща. "
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР